Hallitus ja yhteystiedot

Kentän osoite: Vaiviantie 300, 39200 Hämeenkyrö
kyroskoskenkayttokoirat@gmail.com

Hallitus 

Puheenjohtaja: Pauli Hasu, paulihasu@gmail.com
Moi. Olen Pauli Hasu ja asustelen täällä Sastamalan perukoilla. Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä vaimo ja erinäinen määrä belgianpaimenkoiria sekä schipperkejä. Pk-harrastuksista suurin mielenkiinnon kohde on ollut aina metsäjälki, mutta nykyään tulee treenailtua myös hieman haku-ja ek juttuja. Agility on kuulunut myös lajivalikoimaan jo monta vuotta ja se antaakin mukavaa tasapainoa ja hyvää yhteistä tekemistä muiden lajien rinnalla.
Vapaa-aika kuluu melkolailla näiden harrastusten parissa, mutta saattaa minut löytää joskus myös rumpuja paukuttamasta tai vanhaa taloamme kunnostamassa.
Hyvää alkavaa kevättä ja nähdään kentällä ja muissa tapahtumissa.


Varapuheenjohtaja: Jussi Viljakainen


Sihteeri: Kaisa Nieminen, nieminen_kaisa@hotmail.com
Olen hallituksen jäsen ja seuran sihteeri. Hallitusvuosia on takana useita, kahdessa erässä ja sihteerivuosiakin nyt jo useampi. Käyttökoiriin olen liittynyt 2007, kun hankin ensimmäisen oman koiran. Käyttökoirilla oli jo silloin erittäin aktiivista toimintaa monessa lajissa ja helppo lähteä mukaan toimintaan. Minulla on myös palveluskoiralajien koetoimitsijaoikeudet ja käytän niitä aktiivisesti. Omana rotuna on ollut koko ajan dobermanni. Palveluskoiralajeista olen kilpaillut kaikissa muissa lajeissa, paitsi viestissä. Itselleni ykköslaji on aina ollut etsintä ja toisena vahvana rinnalla metsäjälki. Dobbereilla olen lisäksi tehnyt jonkin verran myös tokoa, vepeä ja agilityä, sekä nyt myös rallytokoa. Tällä hetkellä kotona on 2 dobberia, joista molemmilla harrastan jälkeä metsässä ja pellolla, sekä rallytokoa. Dobbereiden lisäksi kotona on 2 lk saksanseisojaa ja 2 saksanmetsästysterrieriä.  Metsästyskoirilla harrastan käytännön työn lisäksi mejää, agilityä, vesiriistaa, vepeä ja jonkin verran rallytokoa. Itselleni on ollut aina kunnia-asia edustaa kaikissa lajeissa käyttökoiria ja toivon jäsenten kokevan seuran samalla tavalla omaksi ja haluavan edustaa sitä kokeissa käydessään. Tämän vuoksi olen pitänyt tärkeänä, että se on mahdollista eri lajeissa ja että seura tarjoaa harrastusmahdollisuuksia myös muihin, kuin perinteisiin palveluskoiralajeihin.


Rahastonhoitaja: Erja Juvakka, erja.juvakka@gmail.com 

Nina Hilonen, nina.hilonen@gmail.com 

Riina-Kaisa Heiska, kaisa.alalempi@elisanet.fi 

Timo Poikonen, poikonent@gmail.com